Ontdek de producten van Kleen Freaks

Ook de producten van Kleen Freaks zijn in Belsele bij Donkey Cars te verkrijgen.Kleen Freaks zijn hoge kwaliteits reinigingsproducten voor uw wagen, motor, boot of ander rijtuig. Ze worden met de hand vervaardigd in Noord Ierland en dit zonder schadelijke toevoegingen.

Verder zijn deze dan ook veilig voor de lak van uw wagen of motor. Bekijk hieronder ons volledig gamma aan producten.


Shampoo

Kleen Freaks shampoo is een PH neutrale shampoo die hardnekkig is voor vuil maar zacht voor uw lakwerk en veilig voor uw waxlaag! De luxe schuim geeft een goede smering ten opzichte van het koetswerk zodat de kans op was kringen tot een minimum wordt herleid.

 

 

 


 

Shampooplus

Kleen Freaks shampoo plus gebruikt onze eigen KF Polymer en helpt hierbij uw glanslaag op en top te behouden. Deze hoog schuimende shampoo laat niet enkel vuil verdwijnen maar laat ook een beschermende laag achter.

 

 

 


Snowfoam

Snowfoam is veilig voor elke waxlaag,maakt komaf met statisch vuil & contaminatie van de laklaag. Kleen Freaks snowfoam is een voor-was product. Zo worden de kans op waskrassen sterk verminderd aangezien u met een zuivere ondergrond kan beginnen met wassen.

 

 

 


Iron remover

Kleen Freaks Iron remover is een ph neutrale gel achtige formule die hierdoor beter en langer kleeft aan het te behandelen oppervlak om zo de contaminatie beter aan te pakken.

 

 

 


Detailerspray

Watergedragen basis met montan wax die zowel voor een streepvrije afwerking kan gebruikt worden als voor het voeden van de waxlaag. Onze detailer is vrij van siliconen of andere toevoegingen.

 

 

 


All purpose cleaner

Kortweg APC is een geconcentreerde reiniger die geschikt is voor meerdere toepassingen. Van sterk verontreinigde plekken zoals motor en slijkkuipen, autobanden, rubberen vloermatten, tot het reinigen van automatten en vlekken in interieurs.

 

 

 


Tyredressing

Onze Tyre & Trim Dressing op waterbasis geeft uw banden, vinyl & rubber een satijnglans, voorkomt veroudering, voed en beschermd tegen UV straling en natuurelementen. Breng de dressing aan met een foam applicator volgens gewenste finish.

 

 

 


All in one

De nieuwe All In one bevat een combinatie van lak reinigers en zorgt voor een snelle en makkelijke lakcorrectie. De hoogste graad T1 Carnauba zorgt voor een vlekkeloze afwerking zowel voor hand- als machine gebruik.

 

 

 


Glass cleaner & rain repeller

Onze nieuwe formule Kleen Freaks Glass cleaner met repell functie in 1 zorgt voor een streeploze afwerking en zorgt tegelijk voor een betere zichtbaarheid bij neerslag. Een topproduct zeker in de winterperiode.

 

 

 


Wheelcleaner

Kleen Freaks wheel cleaner is een zuur vrije velgenreiniger in een gell formule. Gemakkelijk in gebruik en veilig voor 99% van alle wielen zowel licht metaal als staal. Verwijdert makkelijk remstof en statisch vuil en zorgt voor een stralende finish.

 

 

 


Glasscleaner

Kleen freaks interieur glasreiniger is een simpel en makkelijk product om te gebruiken, welke een streepvrije afwerking garandeert. Vrij van vulmiddelen, silicones en andere troep.

 

 

 


Interior trim detailer

Deze voedt plastic onderdelen en brengt de originele matte fabrieksglans terug zonder hem een vettige look te geven. Buiten een UV protectie geeft onze interior detailer ook een anti statische laag.

 

 

 


Metal polish

Onze vloeibare metaal polish is een blend van mico abrasives en polijst oliën, deze laten niet enkel een langere werktijd toe, maar voorkomen ook een kalkachtige waas op het behandelde oppervlak. Ideaal om swirls, oxidatie en hardnekkig remstof te verwijderen op gepolijste & metaal oppervlakken.

 

 

 


Liquid wax

Onze Kleen Freaks Liquid Wax is een blend met als basis all natural wax en montax wax detailer. Deze is een makkelijk aan te brengen vloeibare wax die een excellente bescherming bied voor maanden.

 

 

 


Spraycoat

Een compleet nieuw product,geen normale sealer of hybrid product. We maakten onze eigen polymer & solvent gebaseerde spray coat, deze biedt maanden protectie en een super hoge glans. Spray coat is een super basis voor zowel onze liquid wax als hard waxes.

 

 


Handfoamer

Onze handfoamers zijn makkelijk in gebruik en zorgen voor een mooie laag schuim. Voor degene die niet beschikken over een hogedrukreiniger of willen foamen op shows de oplossing!

  • Robuust
  • Makkelijk in gebruik
  • Inzetbaar in combo met meerdere producten

Onze double action verstuiver is voorzien van een chemisch bestendige kopstuk. Verder is deze ook voorzien van een schaalverdeling wat het makkelijk maakt om doseringen uit te meten.

 


Double action verstuiver

Zoals onze grotere double action verstuiver hierboven is dit de kleine versie. Eveneens voorzien van een schaalverdeling en chemisch bestendige kop. Wederom ideaal om te gebruiken met onze Wheelcleaner, Iron Remover of Detailer Spray.

 

 

 

 

Tornador

De ideale partner om snel en eenvoudig te reinigen op moeilijk bereikbare plaatsen, zowel interieur als exterieur. Een compressor met 50l inhoud en 270L/min is al voldoende, dit maakt het toestel perfect bruikbaar op verplaatsing.

 

 

 

Foamgun

Foamgun voor aansluiting op tuinslang. U beschikt niet over een hogedrukreiniger, maar wil toch aan de slag met onze Snowfoam? Onze Foamgun is de oplossing voor uw probleem! Makkelijk in gebruik voorziet de foamgun in combinatie met onze Kleen Freaks snowfoam uw wagen van een schitterend voorwas programma dat de kans op waskringen sterk verminderd.

 

 

Microvezeldoeken & applicatoren

Wij hebben een heel assortiment aan microvezeldoeken en applicatoren verkrijgbaar in onze webshop. Zo hebben we de watermagneet microvezeldoek, een doek met een grootte van 58cm x 76cm. Door de gewafelde structuur heeft onze droogdoek meer absorptievermogen als een klassieke microvezel. Onze droogdoek z’n gewicht & structuur maken hem de perfecte partner voor streeploos drogen.

Verder hebben we dan ook een aantal kleinere doeken voor het afnemen van onze wax, aanbrengen van onze Detailer Spray of voor nog meer toepassingen. Applicatoren voor het aanbrengen van wax, Spray Coat benodigdheden. Kortom alles wat u nodig hebt om uw wagen in topconditie en zelfs beter te houden.

 

Fruity air freshners

Uw wagen is met onze producten steeds in topconditie en daarom gaan wij graag dat stapje verder. Geniet lange tijd van een geweldige geur dankzij onze luchtverfrissers, ze ruiken niet alleen heerlijk ze staan ook heel erg mooi aan uw achteruitkijkspiegel. Verschillende geuren en kleuren verkrijgbaar in onze webshop!

 

 

Contacteer ons vandaag nog

Zijn er nog bepaalde vragen die u zich stelt over de producten van Kleen Freaks? Neem dan zeker even contact op met Donkey Cars in Belsele en wij helpen u meteen uit de nood.