Exterieur reiniging van uw wagen
door echte professionals

DONKEY CARS  - Exterieur De reiniging van uw wagen verdient de nodige zorg. Zo kunt u erop toezien dat uw auto nog jarenlang zal meegaan. Daarom laat u die exterieur reiniging in Belsele en omgeving best over aan een professional zoals Donkey Cars. Wij weten precies hoe wij alles moeten aanpakken. Alle verschillende reiniginsprocessen beheersen wij.

Gloss Finish

Deze behandeling bestaat eruit om uw wagen terug zijn glans te doen behalen waar hij destijds mee uit de showroom kwam. Uw wagen wordt eerst zorgvuldig gewassen met oog voor detail.

Daarna wordt de lak gekleid, zodat we met een zuivere basis kunnen starten. Nadien wordt de lak machinaal gepolijst in twee stappen om de glans te maximaliseren. Lichte waskrassen en swirls worden hiermee verwijderd.

Deze behandeling wordt standaard afgewerkt met onze KleenFreaks liquid wax ter bescherming, optioneel kunnen we hier voor een coating gaan. Voor deze behandeling hebben wij uw wagen min. 2 dagen nodig.

Vanaf € 675 (incl. BTW)

One-Step

Voor diegene die enkel een opfrisbeurt nodig hebben of voor wagens die al een keer compleet behandeld zijn hebben wij een 1-stap polijstbeurt.

Deze behandeling haalt niet alle krassen weg maar hersteld de lak naar zijn oorspronkelijke glans.

De behandeling is niet zo uitgebreid als onze "Gloss-Finish" en kan over het algemeen op 1dag uitgevoerd worden.

Vanaf € 395 (incl. BTW)

Basic, all-in

Is de lak nog in topstaat en wil je een volledige opfrisbeurt van de complete wagen? Dan kunnen we een basisbehandeling uitvoeren.

Wat houd dit in :

  • Eerst wassen we zorgvuldig uw wagen om hem daarna helemaal te kleien zodat het vuil dat we er door het wassen niet afkrijgen verwijderen en zodoende een zeer zuivere basis hebben.
  • Daarna gaan we de lak beschermen met een wax-laag.

Het interieur wordt ook grondig aangepakt, zodat we weer het "new-car feeling" hebben.

Vanaf € 295 (incl. BTW)

Contacteer ons

Nog bepaalde vragen over de exterieur reiniging van uw wagen? Neem dan zeker contact op met Donkey Cars in Belsele.