Car renovation en zoveel meer andere diensten

DONKEY CARS  - Onze diensten Bent u op zoek naar de beste service in car renovation in Belsele en omgeving? Dan kunnen wij u verzekeren dat u bij Donkey Cars aan het juiste adres bent. Wij zijn experten in de grondige reiniging van bedrijfswagens en wagens van particuliere klanten.

Het maakt voor ons niet zoveel uit of het gaat om de meest vervuilde en onfrisse wageninterieurs, wij vinden er wel een oplossing voor. Elke behandeling wordt afgewerkt met veel zin voor detail en nauwkeurigheid.

Van handwas tot renovatie

Wij willen graag een zo breed mogelijke service bieden aan onze klanten. Daarom kunt u bij ons terecht voor de handwas, het simoniseren of het polijsten van uw wagen. Maar daar stopt het niet. Ook interieurreiniging, lakbehandeling en ontgeuren is bij ons in goede handen.

Als uw wagen moet behandeld worden met een lakverzegeling of wax, ook dan bent u aan het juiste adres. Of een coatinglaag aanbrengen behoort tevens tot onze diensten. Wij verkopen natuurlijk ook de nodige reinigingsproducten voor uw auto.

Voor onze prijzen kan u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Belangrijk is dat er enkel handmatig wordt gewassen, waardoor er dus geen kans is op krasjes. We werkensteeds met professionele producten.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze car renovation?Neem dan snel contact op met Donkey Cars in Belsele.